Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] - Shiro2

hetman1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, bo mialem 3 konta na serwerze Shiro2, nie grałem 1miesiąc, znam login oraz hasło i nie umiem się na nie zalogować, a gdy chcę założyć nowe konto z tym samym loginem to wyskakuje komunikat, że konto z takim loginem już istnieje, ma ktoś podobny problem? Przypomnieć hasla się nie da, bo wpisuje login i hasło i błąd że złe hasło, macie jakiś pomysł? konto było dobre, więc szkoda mi go.. :D

VsxuB58.png

Opublikowano

napisz do supportu z prośbą o reset hasła. Powiedz, że masz login maila do konta i wszystkie ważne informacje to Ci oddadzą.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

up nie grałeś a pierdolisz...

Były liczne włamy na ten serwer,pewnie ktoś inny jest już właścicielem konta ^.-

btw jak chcesz pisać do Niemców o konto to powodzonka.

Opublikowano

ah.. rozumiem.. czyli mam po kontach :x 2x up.. administracja jest ogarnięta, ale nie dla obcokrajowców, jakiś czas temu dostałęm bana za to że napisałem na wołaczu "szukam polskiej gildii" (ban na 24h) więc administracja mi nie pomoże, a z tłumaczem google się bawić nie będę, bo mój niemiecki jest słaby ;P

VsxuB58.png

Opublikowano

up jeżeli passy nie działają,no to jest problem. Szkoda że nie możesz hasła przypomniec.

Btw jakie to były lv? jeżeli małe a eq przeciętne to niewielka strata ale zawsze coś

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...